Alldeles gratis!

Tillhör du dom som tycker att allt är så dyrt? Kanske du då inte har vänt på alla stenar för att få något gratis. Just nu är det högkonjuktur på Åland för gratis bjudningar. Jag kollade i tidningen och kunde genast hitta inbjudningar till kaffekalas och provsmakningar.

Feja firar vårdag och då kan man gå dit och provsmaka nyrökt fisk därefter kan du gå till Ålands Färg och Tapet som bjuder på kaffe med dopp. Det mest spektakulära står Holmberg för som samma dag bjuder på massor av gott och skojigt hela dagen : mete och ballonger för barn. Sen kan man smörja kroset med en "spetssemla" (utan grädde!) från Ålandsbagaren.

Men gratisdagen kan börja redan idag för den musikaliskt intresserade. För i Lemlandskyrka ger Novemberkören konsert 22 maj kl 1900 . Alldeles gratis.

Dessutom har jag upptäckt att min gamla skola i Vårdö fyller 50 år den 1 juni 2007 och att "tidigare elever...är välkommna mellan 10.00-13.00. På programmet står smörgåstårta, dryck och lekar. Anmälan senast 23 maj. Pust. Mycket att göra. Bra med gratis mat för mindrebemedlade. Typ.

Mer förslag på gratis mat och aktiviteter tages tacksamt emot...


Eivor

Kommentarer