Bloggutnämningar Kreativa bloggare

Det blir lite så att man skickar tillbaka en utmärkelse till den som givit den, men det är ärligt menat. Absolut. Dock skall de inte behöva känna sig tvungna att skicka fler – för att hålla igång kedjebrevet.

1.Isabellsvardagsvisor för berättelser om vardagsglädje med guldkant samt för författarens förmåga att formulera sig konkret men vackert .

2.Pettasblogg för Karins texter om hennes och Uffes vardag  med att driva Pettas bageri, och catering.  Samt för Karins karaktärsfasta beskrivningar från barn- och ungdomstiden i Mariehamn.

3.Susy funderar för humor och uppriktighet, men även för kärleken till katten Hans. Susy är en bloggare som alltid kommer igen med något nytt i bagaget.

4.Marinas blogg För att vi får följa med i hennes liv i kampen för jobb, familj och kontiunitet i tillvaron. Men även hennes engagemang i kulturella aktiviteter och inte minst för hennes generositet att presentera och dela med sig av sin stora kompetens inom databranchen.

5.Vita somnium breve för inblickar i en poets strävanden i författandet samt för bra foton och spännande heminredningsbilder.

6. Territoni Toni för att han tidigare varit en mycket flitig bloggare, som skriver på en bok jag väntar skall  publiceras.

Kommentarer

Pettas sa…
Tack Eivor!
Tror att jag passar med sju nya berättelser för tillfället och sju nya utnämningar men känner mig givetvis hedrad ännu en gång.
En liten rättelse, vi har inte någon övernattning, ett missförstånd som uppstått någonstans på vägen:).
www.pettasblogg.bloggspot.com
Men mycket annat.
ha det bra!-kram
Eivor sa…
Det där med övernattning var möjligen ett önsketänkande:) jag skall ta bort det. Och du behöver ju självklart inte göra en ny runda..:)Eivor
Eivor sa…
Det var så litet..

Eivor
Susy sa…
Tack för de orden :)
Eivor sa…
Håll till godo...och du Susy...fortsätt fundera.