Ufon i vinterväntan

Vi missade folkfesten på Slemmern då vi istället drog till Vårdö för att förbereda inför kommande helgs vistelse där. Då firar vi min mors 80-års dag. Det blir nog väldigt trångt i hennes lilla hus, men riktigt roligt skall det bli.

Vintern är inne i sin intensivaste period nu men solen han trots allt börjat vässa sina strålar och gnetar på snön som ligger på taken. Tog några bilder som väl berättar om den blodfattiga stämning som råder i naturen.

Jag har också läst om det underliga "flygande tefatet" som en entusiast sitter här på Åland för att färdigställa. Jag har fått litet insider information om det och har förstått att mannen verkligen tror att det går att få den runda tingesten att flyga med två motorer. Gör han det skall vi tacka honom för att han valt just Åland som avstamp. Det blir nämligen en världssensation. Men killen är ju välförberedd med 12 språk i bakfickan - förmodligen, polska, finska, svenska, engelska, sen litet franska, tyska, spanska..osv, gissar jag.

Hur är det med marsianskan?

Kommentarer

Pettas sa…
Men Eivor, det är väl självklart att han får manicken att flyga. De kan ju på Mars också så varför inte på Tellus?
ha det gott i allt vackert rimfrostigt idag.
Eivor sa…
vågar du slå vad:? Tag kontakt med honom och diskutera spronring. Varför inte Pettas logo på sidan.Dags att sprida dina goda vibbar ut i världen.
Pettas sa…
Maken påstår att han kan översätta från marsianska till svenska, om det räcker som sponsring:).
Pettas logo kunde kanske hjälpa till med inbyggd jetkraft i kvasten förstås, för att få snurr på Ufon.

Kul med innovativa människor och flygande tefat!
Eivor sa…
vilken duktig make du har - men så är är han ju en sån där auktoriserad translator. Pettas är verkligen värda att få sin logo på fatet. Här Pet(t)as ingen iväg.:)