Med stuarten Darwin i bakre servicutrymmet

På lördagen bar det iväg med flyget till Kumlinge där det ju finns ett litet flygfält. Och vi hade vår walesare med oss sittande i en bur bakom flygstolarna. Vi hade tränat honom hemma att gå in i tygburen för att hämta godis. Flygturen gick hur bra som helst, det var väntetiden på marken som stressade honom lite. Jag tror att Darwin tycker det känns riktigt bra att få följa med husse och matte i alla elemänt.


foto:ordjorden
Det är Perämaa som står vid stjärtpartiet och samtalar med piloten och det var han som var så gästvänlig att hämta oss med bil vid flygfältet och även förde oss tillbaka. Han är verkligen en god ledare för Kumlinge men så är han också Ålands finansminister.
foto:ordjorden


foto:ordjorden
Tillbaka över Mariehamn lyste solen milt strålande över staden. Och vem kan påstå att novembermånad alltid är grå och plaskig.

Kommentarer

Pettas sa…
Nej, just det, det där med att november är grå, får man nog ta litet med en nypa salt, för visst finns det färger. I all synnerhet när solen skiner. Kul för Darwin att vara med i luften med husse och matte.:)
Eivor sa…
Och idag är det också en fantastisk dag.