Fiskestund.

Några dagar på stugan för att sedan åka till hemmet i stan. Det är alltid så på sommaren. Darwin - vår hund - åker glatt med. Just nu ser han litet tilltyfsad ut då han har en kal fläck på sitt söta hundhuvud. Vi vet inte vem han har varit i slagsmål med. Men något otäckt djur är det i alla fall. Det är osäkert om pälsen växer ut igen. Han är nog en riktig kämpe.

Tillsammans med Matts och hans sambo Hanna tog vi min pappas hembyggda snipa på en liten sjötur. Det blåste hård sommarvind så vi stannade i hamnviken och pilkade. jag behöver väl inte säga att det inte fanns några fiskar alls.
för att trösta oss for vi till Peggys fantastiska gårdscafé på en eftermiddags fika. Toppen. Förutom att ett ilsket bi trasslade in sig i mitt hår och vägrade att flyga bort. Peggy kom utspringande och ett par tyska turister tittade långt på oss. De glodde ännu mer då biet också flög in i Hannas hår. Biet var av en speciell ursprungstyp  och veterinärer hade varit dit för att ta prover på dem samma dag. Förklarade Peggy. De gillade  i alla fall familjens hårchampoo.Typ.

Kommentarer

Pettas sa…
Härliga bilder Eivor.
Nästa gång du far till Peggy kan du väl visa bilder från hennes café. Hinner ju aldrig dit själv!
Lilith sa…
Ett bi i håret?? Hu vad jag ryser!