Nationaldagsfirande

En stund i trädgården då äppelträden blommar som vackrast är inte helt fel.

Det är den 6 juni och Sverige firar sin nationaldag. Om ett par dagar - den 9 juni är det Ålands tur att fira vår sjävlstyrelsedag. Men i kväll passar vi på att fira med grannarna på andra sidan Ålands hav. Darwin njuter också av att vila på en mjuk grön gräsmatta i stillhet.

Kommentarer

Men, kors ett livstecken. Du bara jobbar och jobbar förstår jag...ingen tid för ivrigt bloggande nej. Tack och lov att du får vila ut i din lummiga trädgård.

Kommer du ihåg att det fanns en spännande gammal svensk film som hette "Moln över Hellesta", från 1956 med Anita Björk och Siv Ruud.
ok... nu kommer poängen..
"Moln över Grannesta" (jag haaar haft fyndigare tillfällen)
Anonym sa…
Jobbade mitt anletes svett på nationaldagen så något firande blev det inte, samma blir det på den Åländska självstyrelsedagen, Men idag den 8.6 så har du namnsdag i Sverige, Så här kommer ett stort GRATTIS.
Namnet Eivor kommer från norskan och betyder klok gåva. Det du, det är annat än att var kallad efter en utdöd fransk kung.
Louise
Eivor sa…
Hahaha. Ni är för roliga ni två syrror. Moln över Hellesta....var de inte en bok som låg upp på vinden på Ekeberg?... och tack Louise...(franska kungens kvinnliga namn). Jag har faktiskt firat i dag med både champagne och cider!. Sedan ett par år tillbaka beslöt jag mig för att konvertera till den svenska almanackan och därmed ha namnsdag 8 juni istället för 12 januari. Bra va?