Snögömmor

 Om jag skulle få för mig att ta bussen in till Mariehamn så är det vissa problem.Skulle jag vilja posta mina julkort så blir det att forcera snövallen innan jag kommer till postlådan. Kanske nästa busstur är då snön har smällt undan och snigelposten behöver nog inget hus.
 Trafikregler är bara till för kråkor och korpar eller rådjur som villat in sig i villaområdet.


Kommentarer

Tina sa…
Men mitt i allt elände som snön kan ställa till det med måste man ju erkänna att nog är det vackert ;o))
Eivor sa…
Hej Tina, fint att du hörde av dig:) Men jo, jag gillar verkligen snön då den uppför sig så här. Men ibland blir det riktigt komiskt att se vad som händer då naturen får göra precis som den vill:)
Pettas sa…
Det är bra att vi också får lova att anpassa oss en aning. Lärorikt om inte annat och mycket hellre det här vita än regn och mörker.

Eivor sa…
:) ja, det skadar nog inte med lite tankeställare.
Den har gett mycket denna snö. Ibland har det varit spännande och märkliga situationer som har uppstått. En arbetskamrat hällde kokande vatten på sin bil en kväll. Den hade frusit fast totalt. Man skrattar och ruskar på huvuden och samtalsämnet tar aldrig slut! Fina bilder! Jag har sovit mig igenom det mesta (jobb) , men NU skall jag också ut med kameran.
Förresten sista kortet.... Idylliskt, men ser man på himlen så föreligger det ett hot. Mera är på väg från väster!
Eivor sa…
Haha. vi människor beöver inte så mycketför att roa oss. Men faktiskt så var de där molnen inte så hotfulla. De var lördagens moln de blev iaf inte stor å så. Men mer snö blev det. Lycka till med fotojakten..
Anonym sa…
Världen är upp o nervänd. Här har vi 15cm snödjup och nästan 22°- fast kylan är ju som den brukar. Jag kan i alla fall beundra bilderna och konstatera att det är vackert med snö i mängder.
Louise
Eivor sa…
Nog är det upp och ned, men vad jag kan se så drar snön nu västerut. Men vi har ett par minus nu. det är milt ute men det kommer att falla snö, Jag skall till Finströms kyrka i kväll för ett jobb och känner mig lite bekymrad ifall det börja yra snö. Hörde att Tommy o Elisabet tänker på att ta sig till Vårdö, Om de ska vara i bastun måste det nog plogas.
vi hörs.

Anonym sa…
Plogningen fixas av den lokala bonden.