Påsk-stile

 Skärtorsdagen bjuder på strålande sol och jag är nöjd med att vara på bättringsvägen från en plötslig vinterkräksjuka. Väntar hem våra barn. Ännu ligger snödrivorna skarpa och knöckliga på altanen.
I morgon på långfredagen så skall jag klä mig svart för att sjunga med Novemberkören i kyrkan. Inga utsvävningar i kväll - kvasten står prydligt kvar vid ytterdörren.

Kommentarer

Det blir väl inte populärt om du börjar konkurrera med den andra flygarn. Nä, sätt igång espressomaskinen och rasta hunden, bättre än pannan och katten.
Eivor sa…
Svår fråga hehe. Jag är faktiskt bjuden till en ride med diverse påskhäxor i kväll - men av förekommen anledning så stannar jag hemma med flygaren.
Blåkulle får vänta. Men ha en skön helg!
Anonym sa…
Så nu är påsken till ända och för min del smet den bara förbi, jag har nämligen jobbat det mesta av helgen men det har gått bra det också. Jag hann inte vädra kvasten ens. Jag får väl försöka nästa år igen. Små häxorna har också lyst med sin frånvaro, jag har inte sett en enda, bara på bild.
Louise
Eivor sa…
o sonen och sonhustrun har ju varit i Bastun men jag träffade inte dem. Matts o Hanna hade vår stuga hela Påsken. Men det är ju bara bra. Man kan sitta å steka på altanen nu.