Stulen blogg

Min blogg Ordjorden har troligen under en lång tid kopierats och använts som Ordjorden-Billboard. Den har säkert samma Ip-adress. Den stula bloggen är kopplad till reklam. Det är för bedrövligt . Personen (säkert även stulet namn) heter Patrick Joanie.

Det ser ut som om man valt ut ett tema med hem, mode och natur. Lite mysigt alltså,
förstås är det kriminellt, men helt ofarligt för de som gör det.Vilken sopa till mänska!
Vad göra?

Kommentarer

Pettas sa…
Hur i all världen? Har du fått ordning och reda på eländet? Och vad har du utanför grinden?
En massa frågetecken från mitt håll idag

jag vet inte när Ordjorden kopierats. Men bilderna är bara som illustration för något som man vill kasta i soporna. Dvs alla hänslynlösa människor:
Pettas sa…
Jag anade sammanhanget, men funderar ändå på vad du har på andra sidan grinden. Sådana sopbilar har inte vi:). Vi har en liten söt bil som det står Kuhlmans åkeri på och i bilen sitter Kuhlman själv.

Skitstil är vad det är att kopiera Ordjorden eller någon annan. Kan man anmäla killen på något sätt till Blogger?
Det borde nog anmälas till Blogger för det är ju det man tänker sig ska hända då man ansluter sig till dem. Blogger kunde då försöka stänga av...


Faktiskt så vet jag inte riktigt vem det är. De var utanför vår grind och jag fotade dem:) Troligen för ett par år sedan.

Tina sa…
Vad obehagligt!

Kontakta Blogger. Någonting måste dom ju kunna göra...
Ja, jag ska göra det bara jag har skrivit min krönika klar. Jag förstår inte vad det ska vara bra för.Jag har grubblat lite över om man har varit inne i min blogg. Ibland då jag vet att jag inte loggat ut har jag varit utloggad. jg bytte lösenord för tre veckor sedan.
Anonym sa…
Kontakta Tommix, han vet hur du ska göra.
Obehagligt är det, som att ha nån kikande i genom fönstret.
Louise
Jag har pratat mer med Matts och han anser att det är en robot som söker bloggar med tillräckligt stort antal besökare och sedan länkas ihop med reklam...men det känns inte så bra att ha sin blogg i sådana kretsar. Det är ju jag som gör jobbet.
Anonym sa…
Man får akta sej att lägga ut för mycket av sitt privatliv på bloggar. Fast det är klart, att om hamnar i reklamsammanhang så kan man kan få mycket läsare, det är ju trevligt för det är ju därför man anstränger sej med en blogg.

Louise