Barnet fyller år!

Staffan Lindström i magasinet Café i november 2012
 Det skulle bli kalas då yngsta sonen fyllde 23 år. Den dagen är idag. Staffan skulle bara en sväng till Neapel och en liten ö nära Capri. Det var ett jobb för en fransk tidning. Han ringde och berättade hur fantastiskt vackert det var där och att jag - hans mor - nog skulle gilla platsen med råge. Absolut!
Staffan Lindström i magasinet Café i november 2012
Planet var försenat i går kväll men det var inget problem för den unge mannen. Han skulle glatt stiga upp på morgonen kasta sig på bussen till kapellskär och åka över havet. För va faaen mamma väntade ju med fårstek. Och förmodligen tårta. Mums vad gott!.
Sedan kom det där samtalet att telefonen var urladdad i morse klockan sju och att födelsedagsbarnet försovit sig. Kunde tyvärr inte kunde komma. Kanske på söndag ifall han inte skall en sväng till Milano.
Jag är en förstående mor och även far i huset tyckte att det inte var så mycket att göra. Men hå hå vilken god fårskånk vi åt. Myntagräddsås, lingonsylt, potatis, morötter och till det Stallhagens mörka julöl.
Har man fött barn skall man fira.

Kommentarer

Lilith sa…
Jajjamennsan! Det gjorde ni helt rätt i... :))
Pettas sa…
Just det!! Man kan ju fira utan födelsedagsbarn! I sinom tid så firar ni igen. Men fira er själva nu, föräldrarna!

Grattis!
Jag höjer ett fantasiglas med skummande champagne! Bra klämt!:))
Eivor sa…
Tack vännerna:)

Vi smörjade kråset med Lemlandslammet och det var utsökt. Kaffe med lite mörkchoklad toppade middagen. Och sonen såg jag på Skype då han och kompisen satt på buss påväg att inhandla middagsmat. Lasagne. Det blev ett bra firande:)

Anonym sa…
Hälsa o gratta från moster Louise
Eivor sa…
Man tackar och så hälsar jag till honom. Han kommer troligen hem på söndag.